Hoe heeft u het bij ons ervaren?

Verblijf B&B An de Brink 11,12 en 13 april

Bert en Lies 14-04-2014
Even een weekendje er tussenuit en niet te ver van huis. Onze keus viel dit keer op Dwingeloo. Het was een mooi ruim huisje met alles erop en eraan, een een heerlijk ontbijt. We troffen het nog erg met het weer, dus zijn heerlijk wezen fietsen naar Dwingelerveld. Gezellig wandelen langs de Brink en lekker terrasje gedaan.
Zeker een aanrader en wie weet tot een volgende keer

Verblijf juni 2013

Angelo en Desiree 30-06-2013
Ruime en schone B&B op een mooie locatie. Goed verzorgd ontbijt (volledig rekeninghoudend met mn voedselallergie) en heerlijke douche. Bedankt!!

Verblijf B&B mei 2013

Cella en Frans 15-05-2013
Wat een heerlijk adres.heel ruim,schoon en rustig.Fijn om alles onder handbereik te hebben,heel leuke adresjes om uit eten te gaan en prachtige fietsroutes.
Kortom een prima adres

verblijf B&B An de Brink, maart 2013

Martin en Cora 10-03-2013
Net terug van drie dagen Drente met verblijf in de bovenstaande B&B in Dwingelo. Voor ons de eerste keer hier en net als de andere gasten in het gastenboek in het B&B erg tevreden. De vermeldingen op de site kloppen helemaal. Het is een mooi ruim appartement, schoon, lekkere bedden en douche. Door de complete keuken ook de keus om zelf je ontbijt te verzorgen (handig met dieet) of te koken. De locatie is op loopafstand van de terrassen, restaurants, fietsverhuur en winkels dus alles bij de hand; dit alles in een mooie en natuurrijke omgeving. In het appartement ook nog boeken, gezelschapsspelen en informatie over de omgeving aanwezig. Alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf. Helaas ontbrak dit weekend het zonnetje maar dat houden we voor de volgende keer tegoed.
Onderdelen 21 - 24 van 24
<< 1 | 2 | 3

Nieuw bericht